У неділю, 24 Квітня, багато народів по всьому світу відзначають велике церковне свято - Великдень, в який віруючі згадують чудове воскресіння Сина Божого. Відомо, що в цей світлий день молитви мають особливу силу і здатні творити чудеса. Так як в 2022-му році українці зустрічають свято у військових умовах, особливо важливо підтримати свою країну духовно, помолившись і попросивши у Бога миру.

Читати молитву потрібно в особливих умовах. Існує всього декілька простих правил. Віддатися таїнству можна як церкви, так і вдома. Робити це потрібно перед іконою. Молитися вдома краще поодинці, в порожній кімнаті, і тоді Господь вас обов'язково почує.

Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона
Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона
Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона

Молитва за мир в Україні

Боже, Творцеві і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їх серця від усякого образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Нехай всі народи усвідомлюють свій обов'язок піклуватися про мир і рішуче встануть на шлях єдності, з любов'ю співпрацюючи один з одним.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь

Молитва на Великдень на удачу і захист від зла

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер, Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас рабів Божих оберігає і опікується. Чує він наші молитви і все їх приймає, від всяких Бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь

Молитва на здоров'я

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Пасхою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення всі вищі небесні сили. Моліться про благополучному життєвому шляху всіх нас грішних рабів Божих (назвати імена людей). Закрийте мене і моїх близьких від злоби людської і недобрих помислів недругів, приборкайте лють і гнів, бурхливі в світі, що оточує нас. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.