Влетіла на Великдень: Українка на Audi протаранила Архикафедральний собор УГКЦ і потрапила до лікарні

НП сталася близько 00: 40, повідомлення в поліцію надійшло від священика Архикафедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (УГКЦ). На місці події правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля Audi була 35-річна мешканка Тернополя. Жінка знесла центральну металеву двері, заїхала всередину споруди і пошкодила церковне майно.

ДТП в Тернополі, фото Нацполіції
ДТП в Тернополі, фото Нацполіції

Великдень 24 квітня: традиції, прикмети і обряд на швидке заміжжя

Великдень-одне з найстаріших і найголовніший з християнських свят. Слово " Великдень "трансформувалося з давньоєврейського слова" песах", що означає"позбавлення". Воно, згідно зі Старим Заповітом, символізує вихід євреїв з єгипетського полону. У християнській традиції це свято встановлено на честь Вознесіння Ісуса Христа.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Великдень 2022, богослужіння ПЦУ фото Знай.ua
Великдень 2022, богослужіння ПЦУ фото Знай.ua

Оля Полякова дала інтерв'ю Ксенії Собчак, але її постійно "запикивали": "Не знаю, чи буду співати російською"

Після повномасштабного військового вторгнення Росії на територію України співачка Оля Полякова, щоб убезпечити життя своїх дітей, виїхала за кордон. Українську знаменитість у Франції прийняла її подруга Ніка Білоцерківська. Відома російська телеведуча Ксенія Собчак взяла у неї інтерв'ю, і заодно поговорила з українською співачкою Олею Поляковою.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Макрон знову підвів: окупанти рф заїхали в Україну на техніці, яку оснастила Франція

Український журналіст Павло Кащук відкрив маленьку, практично непримітну деталь у цій страшній війні Росії проти України. На радянській техніці, за допомогою якої окупанти вбивають мирних жителів і військових, виявлена новітня система управління вогнем. Саме вона потрапляє в ціль, стріляючи точно в будь-який час доби. Ця система з Франції.

Розстріляні окупантами машини, скріншот з відео
Розстріляні окупантами машини, скріншот з відео

"То наш суржик!": Андрій Данилко заявив, що Вєрка Сердючка буде змінюватися

Знаменитий український актор, співак, композитор, поет-пісняр, гуморист-пародист, режисер, сценарист, продюсер і телеведучий, народний артист України Андрій Данилко дав цікаве інтерв'ю. Він розповів про деякі зміни, які чекають Вєрку Сердючку.

Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram
Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram

Денісова розповіла, що українців з Маріуполя вивезли в рф: відібрали паспорт і "впихнуть" на роботу в глибинці

Примусово депортованих жителів Маріуполя Росія відправила в Приморський край - в 8 тисячах кілометрів від України. Про це повідомляє у Facebook уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

Людмила Денісова, фото: 5 канал
Людмила Денісова, фото: 5 канал