У Тернополі вночі сталася НП, там водійка в'їхала в Архикафедральний собор УГКЦ в центрі міста.

Про це повідомила прес-служба поліції Тернопільської області.

Так, стало відомо, що НП сталася близько 00:40, повідомлення в поліцію надійшло від священика Архикафедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (УГКЦ).

На місці події правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля Audi була 35-річна мешканка Тернополя. Жінка знесла центральні металеві двері, заїхала всередину споруди і пошкодила церковне майно.

ДТП в Тернополі, фото Нацполіції
ДТП в Тернополі, фото Нацполіції

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Жінка під час події отримала травми, тому її госпіталізували. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Розпочато розслідування за ст. 178 (пошкодження релігійних споруд або культових будинків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Звертаюся до Національнох поліції, Службу безпеки України, щоб якомога швидше знайти цих антихристів і притягнути їх до відповідальності. Ми зробимо все, щоб жителі Тернополя не відчули наруги над багатовіковим святим місцем. Зробимо все, щоб відновити святиню", - зазначив мер Тернополя Сергій Надал.

Нагадавши, у Росії перекинувся автозак із затриманими, 11 постраждалих-протестували проти війни з Україною

Раніше Знай писав, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати

Також Знай повідомляв, що в Італії перекинувся автобус з півсотнею українських переселенців: "втекли від війни..."