22 квітня Страсна п'ятниця. Це дуже сильний день, в який можна отримати допомогу і прощення від Бога. Як правильно молитися в цей особливий день.

Відзначається цей день, який ще прийнято називати Велика п'ятниця, всього за 2 дні до Великодня. Саме в п'ятницю Ісус був розп'ятий на Голгофі, чому чого помер на хресті.

Багато хто відзначає, що це самий траурний і строгий день в Страсній седмиці. Також, діє посилений піст, а молитва підкріплена особливою енергією.

Сила молитви на Страсну п'ятницю в щирості. Важливо знати, як правильно молитися.

Молитва про прощення гріхів

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Господи Всевишній, Почуй мене, раба Божого (ім'я), прости мені гріхи мої, бо я щиро в них каюся.
Дозволь мені працювати старанно і вести праведне життя відповідно до заповідей Твоїх.
Дай мені можливість підносити тобі молитви, бути добрим словом і ділом по відношенню до інших.
Навчи мене, як утриматися від бісівських спокус, щоб нічого поганого не робити і нікому не нашкодити. Прошу у тебе вибачення і поради. Амінь.

Молитва жалю про гріхи

Звертаюся до Тебе, мій Бог, мій батько, я раб Божий (ім'я) з проханням про прощення всіх моїх гріхів.
Я дуже шкодую, що в певні життєві моменти я відвернувся від тебе, але пам'ятаю, що в такий важкий час я все одно відчував твою підтримку. Прагну до розуміння і показую свою любов в молитві цієї щирої, з глибини душі виходить.
Прошу Тебе, Господи, заради свого Сина Ісуса Христа, померлого і воскреслого заради щасливого життя всіх людей, прости мені всі мої гріхи, відомі і невідомі, вчинені в хвилини відчаю або по нерозумінню.
Отець Всевишній, знаю я, що гріхопадіннями своїми завдав я образи всім вищим силам, а також образив багато благовірних людей на землі. Прийми в цю хвилину мої щирі обіцянки, що я буду вести праведний спосіб життя і проявляти свою любов до ближніх.
Я прошу допомоги і підтримки Святого Духа, щоб він вказував мені правильний життєвий шлях служіння іншим людям. Амінь.

Нагадаємо, що Страсна п'ятниця 2022: головні традиції і заборони самого скорботного дня в році

Раніше повідомлялося, як приготувати куряче яйце правильної консистенції, щоб отримати ідеальні крашанки на Великдень

Також, паска на Великдень без замісу тіста: простий рецепт, який стане улюбленим у вашій родині