Метеорологи з Укргідрометцентру та відомий синоптик Наталка Діденко поділилися своїм прогнозом погоди на велике церковне свято - православний Великдень, який у 2022 році відзначається 24 квітня.

Згідно з наданим прогнозом, в цей день буде дощова і похмура погода. На щастя, опадів буде небагато. Незважаючи на це, українців порадує досить висока температура повітря, що місцями доходить до +20 градусів. Сонце очікується лише в східних областях, але з мінливою хмарністю.

Великдень, українці, фото Знай.uа
Великдень, українці, фото Знай.uа

Як повідомляють в Укргідрометцентрі, у західних областях – від +12 до +20 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +5 до +8 градусів.

У центральних областях температура вдень від +16 до +18 градусів, вночі – від +6 до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +14 до +18, вночі – від +6 до +8 градусів.

У східних регіонах – вдень від +16 до +18, вночі – від +6 до +8. На півдні температура повітря - від +18 до +20 градусів вдень, нічна – від +6 до +8 градусів.

Прогноз від Укргідрометцентру, 24 квітня
Прогноз від Укргідрометцентру, 24 квітня

Наталка Діденко у своєму прогнозі на 20 квітня згадала і 23 число, суботу. За її словами, в день перед Великоднем очікується сонячна і тепла погода, яку так чекають всі українці. Адже як відомо, весна цього року сповнена сюрпризів і дощових днів.

"А таке мрійливе потепління прийде до нас в суботу, прямо перед Великоднем", - написала Діденко в Facebook.

Скріншот з Facebook, Наталія Діденко
Скріншот з Facebook, Наталія Діденко

Нагадаємо, день пам'яті мучениці Акіліни і преподобного Георгія: народні прикмети і заборони на 20 квітня

Як повідомляв Знай.uа, незвичайна шоколадна паска з цукатами на Великдень: оригінальний рецепт від Євгена Клопотенко

Також портал Знай.uа писав, що війна позбавила українців вихідних на Великдень та травневі свята: скільки відпочиватимемо