Як відомо, у неділю віруючі відзначатимуть Великдень. Це світле свято, яке щорічно чекають сім'ї. Зокрема, через паски. Однак, у сусідній з нами державі своє бачення свята.

У мережі з'явилася фотографія жителя Росії. Він показав, як в його країні почали готуватися до свята. Одна з кондитерських спекла великодні паски, які прикрасили символом "Z", який є в наших реаліях свастикою.

Відзначається, що такий великодній хліб спекли і продають в магазині "Чайка", міста Шадринськ, Курганської області.

"І адже напевно ще освятять. Втім, у нас є храм Міноборони, що там паски", - йдеться під знімком.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Судячи з такої тенденції, яйця будуть прикрашати в такий же спосіб, або ж танками.

Символіка. Фото: скрін youtube
Символіка. Фото: скрін youtube

Окремо зазначається, що найімовірніше це ініціатива власника підприємства, і його ніхто не змушував. Після такого можна скільки завгодно говорити, що звичайні громадяни ні в чому не винні, але вчинки говорять самі за себе.

Нагадаємо, що раніше Верховна Рада України заборонила рашистську символіку "Z" і "V", а саму країну парламент визнав державою-терористом.

Символіка "Z". Фото: скрін youtube
Символіка "Z". Фото: скрін youtube

За прийняття цього закону проголосували 354 народних депутатів. Законом заборонена будь-яка пропаганда російського нацистського тоталітарного режиму, акт агресії проти України з боку Росії.

Нагадаємо, що ціни на продукти в Україні: у Мінагрополітики поділилися прогнозом, до чого готуватися

Раніше повідомлялося, що не всі білоруси - лукашенко: як лікарі з сусідньої держави рятують життя українців

Також, в Україні знайшли "Володимира Путіна": став радником мера