Незабаром у Франції відбудеться другий тур президентських виборів, за крісло президента боротимуться Еммануель Макрон та Марін Ле Пен - права популістка та прихильниця кривавої політики путіна.

Варто одразу зауважити, що перемога Марін Ле Пен, лідерки ультраправої партії Національне об'єднання, буде не лише не вигідним для українців, але й для всього Європейського союзу. Адже ця жінка мріє його зруйнувати. Про це нагадує служба ВВС.

У 2017 році Ле Пен програла "66 на 33", але цього разу нинішній французький лідер має більш складний фінальний забіг, адже французи відчули економічні труднощі через подорожчання енергоносіїв та фіскальний тиск. Шанси Ле Пен тепер значно кращі.

Враховуючи репутацію путінського режиму, дозволяє собі навіть критику Кремля. Ле Пен закликала росіян припинити "військову операцію" і написала, що такі дії "порушують баланс миру в Європі".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Проте наприкінці березня Ле Пен заявила, що у разі зупинення війни в Україні, вона розглядала б велику росію у вигляді союзниці.

Вона відома тим, що має достатню кількість кредитів у російських банків та багаторічною відкритою симпатією до кремля. Вона виступала "Завжди за відміну санкцій" стосовно рф.

Крім того, політикиня висловила свою думку, що на українців у Європі не чекають. Не вірила у незаконну анексію Криму та бажала успіху кривавому диктатору путіну на виборах.

Нагадаємо, раніше Макрон відмовився називати геноцидом злочини російських окупантів в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Франції підрахували майже 100% голосів після президентських виборів.

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі включили повітряну тривогу через збитий літак.