Володимир Жириновський помер. Йому було 75 років. Про це офіційно повідомив спікер Держдуми рф В'ячеслав Володін.

Раніше в ЗМІ вже з'являлися повідомлення про те, що Жириновський нібито вже відправився на "концерт Кобзона", але вони не підтверджувалися. Цього разу інформація офіційна і достовірна - лідер ЛДПР і скандальний українофоб точно помер.

До речі, причиною смерті одіозного улюбленця Путіна став коронавірус. Жириновський протягом двох тижнів приховував факт інфікування, щоб не дискредитувати рідну "найефективнішу і першу в світі" російську вакцину, яку він уколов собі аж вісім разів.

Володимир Жириновський. Фото: скріншот youtube
Володимир Жириновський. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, є припущення, що насправді Жириновський помер ще 2,5 місяці тому. Але лікарі його не відключали від систем життєзабезпечення, щоб він юридично залишався живий. Поки тривало переоформлення на його спадкоємців майна та активів, що становлять понад 50 млн доларів, політик залишався у світі живих.

І тільки тоді, коли юристи закінчили всі переоформлення, тіло Жириновського відключили.

Нагадаємо, Путін побоявся за РФ, якщо Україну приймуть в НАТО: "Росія робила все, щоб мирним шляхом..."

Як повідомляв Знай.uа, скандальний Володимир Жириновський за рік вперед "передбачив" Україні початок війни і назвав дату: "о 4 годині ранку"

Також портал Знай.uа писав, що бойовики обстріляли Луганськ і 80 разів порушили режим тиші на Донбасі: У ЗСУ надали докази провокацій