Італія вирішила підтримати Україну в таку важку хвилину, тому вона надасть українським біженцям посвідку на проживання на один рік.

Відповідний указ вже підписав прем'єр-міністр Маріо Драгі, який напередодні спілкувався з президентом рф володимиром путіним.

Так, стало відомо, що Італія має намір надати українцям, які через війну були змушені покинути свої будинки, посвідку на проживання. Воно діятиме рівно один рік.

Біженці. Фото: YouTube
Біженці. Фото: YouTube

Завдяки посвідці на проживання українці зможуть отримати доступ до охорони здоров'я, ринку праці, освіти та деяких соціальних допомог.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Крім посвідки на проживання італійський уряд ще вирішив допомогти українцям. Так завдяки цьому українські біженці зможуть отримувати по 300 євро протягом трьох місяців.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, після чого почалися бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Незабаром президент Володимир Зеленський ввів воєнний стан на території України.

Нагадавши, українським біженцям розповіли про сервіси, які допоможуть облаштуватися на чужині: транспорт, житло і робота. Корисні сервіси для українців, які були змушені покинути країну

Раніше Знай писав, українцям, які втратили будинок через війну, допоможуть не грошима: як все буде. Стало відомо, як компенсують українцям за зруйноване через війну житло

Також Знай повідомляв, українським сім'ям з малюками готують виплати по 2 тисячі на людину: всі умови. Українці, які постраждали від війни зможуть отримати допомогу