Стало відомо про те, що на президента України Володимира Зеленського За останній тиждень було три замахи. Це мінімум, про який вдалося дізнатися.

Про це повідомляє Західне видання The Times.

Повідомляється, що на вбивство президента відправили два різних угруповання, серед яких найманці прокремлівського угруповання Вагнера, а також чеченський спецназ. Щоразу все зривалося, і як не дивно, допомагали в цьому співробітники російського ФСБ, що виступили проти війни з Україною.

Володимир Зеленський, Youtube
Володимир Зеленський, Youtube

"Найманці" Вагнера " в Києві зазнали втрат під час своїх спроб і були стурбовані тим, наскільки точно українці передбачали їхні дії. Джерело, близьке до групи, сказало, інформованість Служби безпеки Зеленського стала для них "моторошною" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Також, в суботу, на околиці Києва запобігли замаху на Володимира Зеленського групою чеченських найманців. На щастя, їх вдалося ліквідувати, і поки що президенту України нічого не загрожує.

Він все ще знаходиться в Києві, де веде справи, і проводить не менше тридцяти телефонних дзвінків на день. Також, регулярно він випускає кілька відеозвернень, в яких розповідає про реальну обстановку в країні.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Ось, наприклад, на останній прес-конференції він звернувся до президента Росії, щоб той не боявся особистої зустрічі, і вони сіли нормально поговорили.

Вже тиждень в країні помирають мирні жителі через ракетні удари ворожих військ. Українська делегація вимагає негайно припинити кровопролиття, і укласти перемир'я. Сторона агресора поки що не налаштована про це говорити.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський повідомив нові деталі пожежі на АЕС у Запоріжжі

Раніше повідомлялося, що Борис Джонсон закликав терміново зібрати Раду Безпеки ООН після обстрілу росіянами Запорізької АЕС

Також, Володимир Зеленський терміново звернувся до Європи після атаки росіян на Запорізьку АЕС