У Генеральному штабі ЗСУ показали реальні наміри військ Російської Федерації в Україні на дев'ятий день війни.

Основні зусилля російських військ зосереджено на оточенні Києва, а також на тому, щоб послабити опір у заблокованих населених пунктах. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Угруповання ЗС РФ вичерпали основну частину оперативних резервів і почали підготовку перекидання додаткових сил і засобів з Південного і Східного військових округів. Другі ешелони і велика частина оперативних резервів угруповань окупантів введені в операцію", - йдеться в повідомленні.

На Волинському напрямку війська РФ перейшли до оборонних дій, і не виключено, що вони будуть проводити збройні провокації на кордон, щоб втягнути білоруські війська у війну проти України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Окупантів зупинили в Миколаївському напрямку, але при цьому мали частковий успіх у напрямку Вознесенська.

Відзначено переміщення великої кількості автомобільної техніки з тимчасово окупованої території Криму, в якій кафіри здійснюють перевезення злочинців з місць виконання покарань для організації заворушень в Миколаївській області.

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

Також, у Генеральному штабі ЗСУ зазначили, що на всіх напрямках війська Російської Федерації мають великі втрати, а також демотивовані. Вони самі здаються в полон, а також кидають техніку. Як довго вони ще протримаються-ніхто не знає.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що біженцям з України дозволили жити цілих 3 роки: на яких умовах

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко відкрив очі світу - вторгнення Росії в Україну стосується всіх

Також, у Бучі ЗСУ знищили цілу колону російської техніки - тепер бронемашини і танки у "вічному заторі".