Стало відомо про нові санкції проти жителів Російської Федерації. Тепер громадяни не можуть зайти на Facebook, Twitter, і багато інших сайтів.

Відзначається, що в Російській Федерації практично всі провайдери заблокували роботи видань "Медуза", "ВВС"; "Радіо Свобода", "Deutsche Welle", а ще соціальні мережі Twitter і Facebook.

Доступність до вище перерахованих платформ від 0 до 17 відсотків.

Шахраї в інтернеті, фото з відкритих джерел
Шахраї в інтернеті, фото з відкритих джерел

Крім того, Вікіпедія і магазини додатків App Store і Google Play також перестали відкриватися у більшості росіян.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Блокування сайтів, фото: скріншот
Блокування сайтів, фото: скріншот

Доступ до цих сайтів поки що є тільки у клієнтів провайдера "Ростелеком". Цей комплекс дій з боку Росії дозволяє обмежити доступ до інформації, поширення якої заборонено на території Російської Федерації. Інформаційна війна триває, і Кремль продовжує приховувати правду від жителів.

При цьому судових рішень про блокування і заборони в більшості випадків не було, як і розпоряджень "Роскомнадзора" або внесення до реєстру "заборонених сайтів".

Варто відзначити, що в ніч з четверга на п'ятницю була обстріляна найболючіша в Європі атомна станція, що розташовується в Запоріжжі. Володимир Зеленський звернувся не тільки до російської влади, а й до світових лідерів.

Інтернет, скріншот відео
Інтернет, скріншот відео

"Європа повинна прокинутися. Горить найбільша атомна станція Європи, прямо зараз. Російські танки розстрілюють атомні блоки. Це танки, обладнані тепловізорами, тобто вони знають, куди стріляють. Вони готувалися до цього. Звертаюся до всіх... хто знає слово Чорнобиль ... Росія хоче це повторити і вже повторює, але в 6 разів більше " - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що майданчик Запорізької АЕС захоплений військами РФ: що відомо про радіаційний фон після обстрілів

Раніше повідомлялося, що занкції не для всіх? Син прес-секретаря Путіна похвалився паризькими канікулами-ЗМІ

Також, світ продовжує вводити жорсткі санкції проти Росії. Білорусь також не обійшли стороною.