У соціальній мережі повідомили, що Росію і Білорусь дискваліфікували з Паралімпіади-2022 через війну з Україною.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Суспільне» в Telegram.

"Росія та Білорусь не допущені на Паралімпіаду-2022 навіть у нейтральному статусі. Спортсмени з цих країн не зможуть змагатися на Паралімпійських іграх у Пекіні", - підписана публікацію на сторінці "Суспільне" в Telegram.

Українці, само собою, не змогли пройти повз таку новину. Вони не стали мовчати і почали писати коментарі під публікацією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це достовірна інформація, наскільки відомо що все таки допущені, тільки без гімну і прапорів ...", "вчора були допущені як нейтральні атлети сьогодні їм відмовили навітьу цьому", - написали українці в коментарях.

Коментарі на пост в Телеграм
Коментарі на пост в Телеграм

Важливо відзначити, що є інформація, в якій повідомляється про те, що через Путіна страждають навіть тварини на території Росії, які більше не зможуть брати участь на міжнародних виставках.

"Через путіна постраждали навіть чотирилапі-Міжнародна федерація кішок заборонила російським котам брати участь у міжнародних виставках через напад Росії на Україну", - повідомляється в мережі.

Це ще далеко не всі санкції, які стосуються РФ. Є відомості, що багато світових гігантів з виробництва одягу, автомобілів, техніки і багато чого іншого перестали співпрацювати з країною агресора.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що СЗУ збили ворожий винищувач.