Майданчик Запорізької АЕС захоплено військами РФ: що відомо про радіаційний фон після обстрілів

Увечері 3 березня, як повідомив міський голова Орлова в Енергодарі Запорізької області, колона російської техніки попрямувала в напрямку АЕС, на підступах до станції точилися бої. Про це повідомив міський голова Орлов.

Після цього російські військові почали стріляти на території АЕС. Відомо, що було поцілено в перший енергоблок та учбово-тренувальний корпус, який розташований поруч. Близько 1:30 в корпусі зайнялася пожежа.

Вибух, скріншот
Вибух, скріншот

У США остаточно вирішили з приводу закриття неба над Україною

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Прессекретар Білого дому США Джен Псакі заявив, що США не створюватиме безпілотну зону над Україною. Водночас Україні передаються розвіддані про становище російських військ, а незабаром будуть розглянуті нові санкції проти бізнесменів РФ.

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

В Укрпошті розповіли, як отримати пенсію та інші виплати в умовах війни: інструкція для українців

В Укрпошті розповіли, як отримати пенсію та інші виплати в умовах війни: інструкція для українців. Укрпошта разом з Пенсійним фондом та Міністерством соціальної політики обіцяють навіть у складних умовах воєнного стану вчасно виплатити всім гроші за березень.

пенсіонери, фото: скріншот з відео
пенсіонери, фото: скріншот з відео

Закохані українці зіграли весілля у бомбосховищі та забарикадованій міськраді: "Війні не здолати кохання"

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, українці щодня демонструють силу та незламність духу. Багато наших громадян навіть під обстрілами продовжують виконувати свою роботу, а деякі навіть створюють нові сім'ї.

Шлюб у бомбосховищі, фото: УП / Телеграм
Шлюб у бомбосховищі, фото: УП / Телеграм

Мешканці Луганщини голіруч прогнали окупантів гаслами: "Це Україна!"

Місцеві мешканці міста Сватове не пропустили війська РФ до міста, вийшли з жовто-блакитними прапорами та гаслами. Черговий міф про те, що Донецька та Луганська області так і хочуть у "молоді республіки" полетів котові під хвіст. Мешканці закричали окупантів, які намагалися потрапити у місто.