Прессекретар Білого дому США Джен Псакі заявив, що США не створюватиме безпілотну зону над Україною. У той же час Україні передаються розвіддані про становище російських військ, а незабаром будуть розглянуті нові санкції проти бізнесменів РФ. Про це повідомляє telegram-канал Klymenko Time.

Джен Псакі заявив, що США не може створити безпілотну зону над Україною. У Білому домі вважають, що це привіт до війни з Російською Федерацією, яку Вашингтон розв'язувати не бажає. Відзначається, що поки невідомо чи можливий контакт Джо Байдена і Володимира Путіна поки в Україні йде війна. Втім, напередодні заступник держсекретаря Нуланд заявила, що якщо глава Кремля захоче поговорити з президентом США, то він не буде проти.

Джо Байден. Фото: YouTube
Джо Байден. Фото: YouTube

Крім того, в Білому домі заявили, що передають Україні розвідувальну інформацію про війська Росії в режимі реального часу. Також Джо Байден має намір обговорити з Кабінетом додаткові санкції проти російських бізнесменів. Це трапиться вже 3 березня.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Разом з тим у США заявляють, що Росія ввела в Україну 90% військ.

Раніше Знай писав, три літаки, два вертольоти, колона броньованої техніки: ЗСУ вправно розправилися з російськими військами - ті й оком не блимнули.

Також ми писали, Володимир Зеленський повідомив, що Росія втратила майже 9 тисяч військових за тиждень: "Отримають люту відсіч, ми свого не віддамо".

Нагадаємо, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік. Жоден російський військовий в результаті операції наших захисників не вижив.