Місцеві мешканці міста Сватове не пропустили війська РФ до міста, вийшли з жовто-блакитними прапорами та гаслами.

Черговий міф про те, що Донецька та Луганська області так і хочуть у "молоді республіки" полетів котові під хвіст. Мешканці закричали окупантів, які намагалися потрапити у місто.

На відео, яке виставили в мережу, натовп місцевих мешканців обороняє своє місто від "рускава міра". Люди вийшла з прапорами та галасували: "Сватове це Україна! Слава Героям! Смерть ворогам! Путін х*ло".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вчергове розвіяно міф про бажання місцевих жителів Луганщини та Донечвчини вступати у "молоді республіки".

Як відомо, Путін поставив ультиматум Україні, визнати ЛНР та ДНР у межах областей України. Також він бажає, щоб світ визнав окупований Крим російським, а Україна мала добровільно відмовитись від членства в НАТО та озброєння.

Для своїх громадян Путін вигадав "легенду" про те, що на Луганщині та Донеччині живуть люди, які потерпають від "київської влади". Насправді все абсолютно протилежно, люди не хочуть мати нічого спільного з диктатурою Путіна, та готові помирати заради цього.

Нагадаємо, раніше Зеленський закликав Путіна до переговорів, але не за 30-метровим столом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські військові готують "мобілізованих з ЛДНР" для спроби захоплення Києва та Одеси.

Також "Знай.ua" писав, що Артем Пивоваров показав розруху в центрі Харкова після бомбардування ворогом.