Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, українці щодня демонструють силу та незламність духу. Багато наших громадян навіть під обстрілами продовжують виконувати свою роботу, а деякі навіть створюють нові сім'ї.

Телеканал "Україна" розповів про пару нацгвардійців, які побралися під час війти Росії проти України.

Закохані нацгвардійці влаштували весілля на Рівненщині. Там у забарикадованій міській раді вони присяглися любити та бути вірними один одному.

Пара одружилася під час війни, фото: Нацгвардія
Пара одружилася під час війни, фото: Нацгвардія


"Війні не здолати кохання. На Рівненщині побралися нацгвардійці. В забарикадованій міськраді вони присягли на вірність одне одному і пішли далі захищати Батьківщину! Гірко 🥂", - сказано у повідомленні.

Пара навіть поділилася першим спільним фото у статусі чоловіка та дружини. На знімку закохані позували на фоні міської ради у барикадах. Традиційного костюма та білої сукні наречені не мали, однак це не завадило їм відчути справжнє щастя у момент створення нової української родини.

Весілля нацгвардійців виявилося не єдиним у цей непростий для українців час, адже в Авангарді під Одесою молодята теж зареєстрували шлюб у бомбосховищі, повідомляє "УП".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шлюб у бомбосховищі, фото: УП / Телеграм
Шлюб у бомбосховищі, фото: УП / Телеграм