Европейський союз наклав санкції на певних російських політиків через війну в Україні.

Санкції охоплюють заборону виїзд з РФ не лише самим особам, але й членам їхніх родин. Проте виявляється, це не для всіх. Сина Дмитра Пєскова, спікера Путіна, зафіксували у центру Парижу. Повідомлення розмістили в Українській правді.

Як виявилось, син прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова - Дені перебуває у Франції. Це видно з відео, яким хлопець поділився у Instagram.

2 березня Дені Пєсков опублікував в Instagram відео, на якому він катається на самокаті, а аккаунт Дені Пєскова закрили від чужих оцей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

По будівлях, які височать на відео вдалося розпізнати місцену. Це скейтпарк Bowl de La Muette. Він розташований у центрі Парижа за адресою 85 Av. Louis Barthou, 75116 Paris.

Судячи зі сторінки, син Пєскова буває у цьому парку з вересня минулого року, саме такою датою позначене перше відео з цього парку.

Нагадаємо, у oфіційному журналі Європейського Союзу опубліковано рішення щодо нового пакету санкцій проти Росії у зв'язку з вторгненням в Україну. Обмежувальні заходи торкнулися прессекретаря президента РФ Дмітрія Пєскова, мільярдера Алєксєя Мордашова, голову "Роснєфті" Ігоря Сечина, голову наглядової ради "Альфа-Груп" Михайла Фрідмана та інших, усього 26 осіб з РФ.

Нагадаємо, раніше російський мільярдер Дерибаска розповів про наслідки санкцій для економіки РФ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", світ продовжує вводити жорсткі санкції проти Росії. Білорусь також не обійшли стороною.

Також "Знай.ua" писав, що влада РФ розпочинає нову інформаційну кампанію, щоб "відбілити" себе в очах людей.