Російська Федерація готує нову інформаційну кампанію проти України, щоб придушити протестні настрої всередині своєї країни.

Про це попереджає Центр протидії дезінформації у своєму телеграм-каналі.

Так, агресор збирається розповсюджувати пропагандистські повідомлення, у яких акцент буде зроблено на героїзації військових РФ, які загинули в Україні. Основною тезою стануть наступні наративи:

1. «в ситуации с Украиной Кремль поступает правильно»;

2. «в Кремле гордятся российскими военными»;

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

3. «в Кремле считают, что подвиг российских военных в борьбе с нацистами на Украине войдет в историю».

У Центрі протидії дезінформації зазначається, що ця тактика окупанта очікувана і прогнозована. Таким чином ворог прагне приборкати протестні настрої в самій Росії. Разом з тим у ЦПД впевнені, що на фоні економічних санкцій подібні спроби Кремля «відбілити» себе в очах населення просто не спрацюють. Головне завдання українців сьогодні – розповсюджувати правдиву інформацію про події в нашій країні:

«Усе, що потрібно робити для успішної боротьби з ворожою пропагандою, – і надалі ламати інформаційний бар’єр з населенням країни-агресора! Надсилайте правдиві новини про події в Україні рідним, друзям, знайомим, що живуть в РФ!» - йдеться в повідомленні.

Росія готує нову інформаційну кампанію

Нагадаємо, що росіяни готуються вдарити "градами" по своїх містах, щоб звинуватити Україну.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, як полонений російський загарбник "прозрів" і виклав на допиті все.