Після повномасштабного вторгнення РФ на територію України, на Росію обрушилося багато санкцій, які сильно відбилися на її економіки і практично знищили її. Деякі олігархи відзначили, що економічні наслідки санкцій для РФ будуть несумірні з наслідками дефолту.

Про це заявив російський бізнесмен Олег Дерипаска на економічному форумі в Красноярську.

Як зазначив, Олег Дерипаска економічні наслідки санкцій для Російської Федерації будуть несумірні з наслідками дефолту в 1998 році.

Олег Дерибаска. Джерело: EPA
Олег Дерибаска. Джерело: EPA

"Ми з такими викликами ще не стикалися. Залізна завіса вже опустилася. Беремо кризу 98-го і множимо на три", - сказав бізнесмен Олег Дерипаска.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами російського мільярдера Росії доведеться заново відкривати цю "залізну завісу", і перший крок до цього - мир в Україні.

"Другий крок – чесно обговорити, де живемо, як живемо, на яких умовах, хто чим командує, які ризики несе, безумовно важливо підняти населення. Я противник найжорстокішого фінансового пресингу, населення ні в чому не винне", – вважає Дерипаска.

Власник Миколаївського глиноземного заводу додав, що за три тижні буде зрозуміло, що ж стало з держбанками РФ в результаті санкцій.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, три літаки, два вертольоти, колона броньованої техніки: ЗСУ вправно розправилися з російськими військами-ті й оком не блимнули

Раніше Знай повідомляв, американський журналіст став свідком великого вибуху в Києві: глядачі побачили це в ефірі

Також Знай повідомляв, на території України знищений генерал-майор армії РФ: загарбники залишилися без керівника. Українці дали гідну відсіч окупанту.