Бійці ЗСУ розповіли, як розпізнати ворожу техніку, яка воює проти України

ЗСУ просять українців допомагати виявляти та ідентифікувати колони ворожої техніки, що рухаються територією України. Це допомагає військовим адекватно реагувати на небезпеку. Про це повідомляє "Сегодня".

Також, нагадаємо, що радник ОП Олексій Арестович закликав військових та цивільних українців не знищувати без крайньої потреби ворожу техніку, а передавати ЗСУ. Він впевнений, техніка РФ може добре послужити на благо України та проти самих росіян.

Отже, чим воює ворог

Танк Т-80 - з 1976 року на озброєнні армії СРСР, потім Росії.

Він має такий вигляд

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Танк Т-72Б3 також має 125-міліметрову гармату та зенітну кулеметну установку.

"Броньований транспортер - 80" був створений на початку 1980-х років, фактично це модифікація БТР-70 після виявлення його недоліків в Афганській війні.

БТР-82 - російський бронетранспортер, що є модернізацією БТР-80.

"Урал-ВВ" – захищений автомобіль, створений для силових структур та внутрішніх військ МВС Росії

"Тайфун" – бронеавтомобіль підвищеної захищеності призначений для перевезення особового складу (до 10 або 16 осіб), а також для встановлення різного обладнання чи систем озброєнь.

"Тигр" - російський армійський багатоцільовий автомобіль підвищеної прохідності. Броньований тридверний автомобіль розрахований на перевезення 6-9 осіб та 1200 кг вантажу.

Бойова машина піхоти (БМП) броньована бойова машина, основним призначенням яких є вогнева підтримка та транспортування особового складу відділення стрільців (піхоти) до місця виконання бойового завдання з можливістю десанту вести вогневий бій з машини.

152-мм гаубиця САУ 2С19 призначена для знищення тактичних ядерних засобів, артилерійських та мінометних батарей, танків та іншої броньової техніки, протитанкових засобів, живої сили, засобів ППО та ПРО, пунктів управління.

Важка вогнемета система ТОС-1А "Сонцепек" була розроблена у 2001 році. Розміщується на базі танка Т-72 або шасі вантажного автомобіля КрАЗ.

"Панцир" – російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс.

Нагадаємо, раніше влада РФ розпочинає нову інформаційну кампанію, щоб "відбілити" себе в очах людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Маріуполі сталася велика пожежа після обстрілів, все місто оповите чорним димом.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ затримала навідника на київську телевежу - вимагав знищити мовлення.