СБУ затримало зрадника, який був причетний до вибуху телевежі у Києві.

Телефонну розмову зрадника розмістило СБУ на своїй сторінці в Facebook. З розмови виходить, що чоловік пояснює, чому потрібно знищити телевежу. Він говорить, що всі інформаційні канали підбурюють людей на спротив, та вимагає від співбесідника зупинити телемовлення.

У повідомленні Служби безпеки з'ясували, що затриманий зрадник надавав ворогові інформацію для ведення війни, зокрема, наполегливо агітував розбомбити Київську телевізійну вежу, щоб припинити трансляцію українських телеканалів.

"У результаті обстрілу телевежі загинули 5 мирних киян. А мовлення центральних телеканалів було призупинено на короткий проміжок часу. Слідчі СБУ працюють з підозрюваним і встановлюють всіх причетних до обстрілів – щоб кожен винний був покараний", - зазначили у СБУ.

Скриншот повідомлення, СБУ
Скриншот повідомлення, СБУ

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, 1 березня під час бомбардування було завдано удару по телевежі в Києві, яка знаходиться біля меморіального комплексу Бабин Яр. Під час влучання в телевежу, загинули люди, були "обстріляні" вдруге також жертви Холокосту. Цей факт обурив українців та світову спільноту.

Нагадаємо, раніше ворог зруйнував київську телевежу та розстріляв Бабин Яр.

Як повідомляв портал "Знай.ua", горять житлові будинки, військові склади та аеродроми.

Також "Знай.ua" писав, що у будівлю міської ради Харкова потрапила крилата ракета.