Як відомо, ніч з середи на четвер у Києві пройшла вкрай неспокійно, і прозвучала ціла серія вибухів. Американський журналіст стад свідком даного злочину від російських військових.

Ролик з вибухом з'явився на сторінці журналіста американського каналу CBS в соціальній мережі Twitter, де він регулярно сповіщають про головні події з України.

Джастін Редман закінчував ефір, як раптом за його спиною прозвучала ціла серія вибухів, і все це зняла камера, і в результаті побачили глядачі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Найсильніші вибухи, які ми коли-небудь бачили, якраз в той момент, коли виходили з ефіру сьогодні ввечері в Києві", – написав кореспондент Джастін Редман під своєю публікацією.

Джастін Редман, фото: скріншот
Джастін Редман, фото: скріншот

Варто відзначити, що недалеко від центру Києва пролунало кілька вибухів, а всього за кілька хвилин до цього спрацювала повітряна тривога.

"Під час моніторингу інтернет-ресурсів встановлена інформація, що в ніч з 2 на 3 березня в Києві сталося кілька вибухів (3-4 вибухи). Заявки від населення до ДСНС не надходили. За попередньою інформацією повітряні об'єкти були збиті силами ППО. Інформація про кількість і місце вибухів уточнюється. Підрозділи ДСНС не залучалися",-повідомили в прес-центрі Національної поліції.

Варто відзначити, що в Україні продовжують гинути російські військові, і за словами президента Володимира Зеленського їх кількість вже перевищила 9 тисяч. Саме тому він порадив усім окупантам здатися, адже, в живих нікого не залишать при спробах спровокувати.

Нагадаємо, що російські окупанти ведуть вогонь по мирному населенню Донбасу і не дозволяють евакуацію

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти ведуть вогонь по мирному населенню Донбасу і не дозволяють евакуацію

Також, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ.