Повітряні Сили ЗС України кілька хвилин тому збили крилату ракету, випущену по столиці України з території Республіки Білорусь літаком ТУ-22.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine.

"Повітряні сили ЗС України кілька хвилин тому збили крилату ракету, випущену по столиці України з території Республіки Білорусь літаком ТУ-22. Це черговий воєнний злочин РБ і РФ", - йдеться у його повідомленні.

Скріншот: facebook.com/MNS.GOV.UA
Скріншот: facebook.com/MNS.GOV.UA

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Крім того, Головнокомандувач української армії відзначив велику кількість резервістів Сил Територіальної оборони, які виявили бажання боронити свою Батьківщину у цей непростий час.

"Резервісти Сил Територіальна оборона ЗС України! Честь! Вас уже 37 тисяч! Дякую за надійне плече! Разом до Перемоги!", - написав він.

Раніше Знай писав, в Україні базуються "сплячі групи" ворога: у Верховній Раді розповіли, як їх виявити і куди звертатися. Українців попередили про "сплячі групи" противника і закликали повідомляти про підозрілих осіб

Також ми писали, після запеклих боїв за Міст через Дніпро, Херсон знову опинився під контролем України: "Місто працює і живе".

Нагадаємо, ніколи не забудемо: український Матрос Віталій Скакун ціною свого життя зупинив війська Путіна, підірвавши міст. Матрос Віталій Скакун ціною свого життя підірвав міст і зупинив путінські війська.