Росія почала війну проти України. Вже 7-й день окупанти ведуть вогонь як по ЗСУ, так і по мирних людях. Кремль у цій війні діє не сам, а самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Втім, самі білоруси проти війни. Так, телеграм-канал "Україна зараз" повідомив, що громадяни Білорусі блокують рух залізниці, заважаючи переміщенню вантажів військового призначення.

Незважаючи на обіцянки Олександра Лукашенка, що з боку Білорусі на Україну ніколи ніхто не нападе, він вступив у змову з диктатором Володимиром Путіним. Білорусь всіляко сприяє Кремлю у війні проти України. Однак самі білоруси проти тих звірств, що творить Путін і всіляко заважають цьому.

Білоруси блокують вокзал. Фото: Белсат
Білоруси блокують вокзал. Фото: Белсат

Так, в мережі з'явилося фото як білоруси блокують рух залізниці для того, щоб ускладнити переміщення вантажів військового призначення. Вони масово збираються на вокзалах.

До слова, раніше лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська повідомила, що в Білорусі оголосили антивоєнну мобілізацію. Народ виходить на мітинги, виступаючи проти війни з Україною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше Знай писав, у Бучі ЗСУ знищили цілу колону російської техніки - тепер бронемашини і танки у "вічному заторі". Прорватися ворогові не вдалося - українська артилерія зупинила колону посеред міста.

Також ми писали, Головнокомандувач ЗСУ розповів про підлий вчинок Білорусі: запустили ракети незважаючи на домовленість.

Нагадаємо, загарбники переодягаються в українську форму, крадуть карети швидкої допомоги, і прикриваються дітьми і жінками – оперативне зведення. Оперативне зведення, ворог не думає відступати, використовують антигуманні методи.