Митрополит Епіфаній мудрим словом допомагає українцям перебороти вторгнення «орди» з Російської Федерації. З кожним днем людям все важче зберігати спокій і терпіння, тож щира молитва могла б заспокоїти їхні душі.

«Перемога – найбільш бажане і очікуване для кожного з нас сьогодні. Де б хто не був – на фронті чи в тилу, у своїх будинках чи в укриттях, наодинці чи зі своїми рідними, у гарячих точках чи у безпечному місці – перемога над ворогом – це те, чого ми прагнемо найсильніше і за що багато українців вже заплатили занадто велику ціну. Вірю: ми обов’язково здолаємо агресора. Інакше і бути не може. Бо на нашому боці – правда і Бог, а Господь ніколи не буває посоромленим… Вірю та переконаний, що Бог благословляє наш народ. Молюся за перемогу і за наших славних воїнів», - написав очільник ПЦУ.

Він також додав текст молитви за перемогу України над агресором:

«Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші. Благаємо Тебе, даруй нам з іменем Твоїм перемогу і справедливий мир наблизь. Пошли грізного очільника небесного воїнства Твого – архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб диявольські задуми агресора зруйнували вони та вберегли нашу Батьківщину-Україну. Твоє бо є, щоб милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Митрополит Епіфаній розповів, чому українців неможливо зламати, план ворога провалився: любов, віра і молитви.

Раніше повідомлялося, що россійські диверсанти "зламали зуби" про Михайлівський собор у Києві-хотіли знищити Епіфанія

Також, майже 200 танків, десятки літаків і вертольотів і 5300 загарбників: у Міноборони повідомили про втрати РФ в Україні.