Пасажири сьомого вагону поїзду №6 напрямку «Маріуполь-Рахів» спільно із працівниками залізниці затримали диверсанта. Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Його викрили завдяки тому, що чоловік необачно вирішив провести серед пасажирів агітацію за “руский мир” та проти міфічних “бандерівців”. Однак він не врахував, що перебував у Львівській області.

Диверсанта зв’язали і передали правоохоронцям в Дубно.

Скрін: Укрзалізниця
Скрін: Укрзалізниця

«Всі пасажири УЗ знають, наскільки уважними до проблем людей є провідники. Якщо в купе хтось відкриває зіпсовану консерву, провідник обов’язково допоможе її знешкодити та викинути. З диверсійною консервою сталося те саме, адже в наших провідників #залізнінерви. Пасажира, який порушував правила проїзду в умовах військового стану затримали, знешкодили й передали правоохоронцям у Дубно. Укрзалізниця від початку воєнного стану дотримується пріоритету безпеки пасажирів. Інформаційної безпеки це теж стосується», - наголосили у компанії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: Укрзалізниця
Фото: Укрзалізниця

В Укрзалізниці також просять всіх, хто помітить підозрілу поведінку людей, звертатись до провідників поїзду.

Раніше повідомлялося, що у мережі показали, як російські танки злякалися пам'ятника і почали в нього стріляти.

Також, у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потрібні ЗСУ: повернути не вийде

Крім того, ЗСУ відсунули ворожі війська до кордону, а також захопили новеньку техніку: "Недовго залишилося".