Вже 5-й день в Україні йде війна, яку розв'язала Росія. ЗСУ стримують агресора і дають гідну відсіч. Те, що окупанти бояться наших захисників факт, який підтверджує курйозне відео опубліковане на сторінці військової телерадіокомпанії Міністерства оборони України в facebook.

У Київській області російські військові вступили в бій з пам'ятником воїнам-афганцям . Все через те, що окупантам здалося, що це військова техніка українських захисників.

"У Бучі окупант вступив у бій з пам'ятником воїнам-афганцям", – йдеться в повідомленні.

Кадр з відео
Кадр з відео

На опублікованому відео можна побачити, як противник наполегливо атакує монумент, але найцікавіше, що навіть в ціль, що стоїть на місці, він потрапити не зміг. В результаті атаки російські вояки знесли стовп поруч з житловим будинком.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

До слова, пам'ятник воїнам-афганцям у Бучі - це бойова машина БРДМ-2, встановлена на постаменті.

Раніше Знай писав, в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога. У Міністерстві оборони України повідомили про сумарні орієнтовні втрати противника з 24.02 по 01.03.

Також ми писали, Головнокомандувач ЗСУ розповів про підлий вчинок Білорусі: запустили ракети незважаючи на домовленість.

Нагадаємо, загарбники переодягаються в українську форму, крадуть карети швидкої допомоги, і прикриваються дітьми і жінками – оперативне зведення. Оперативне зведення, ворог не думає відступати, використовують антигуманні методи.