Стали відомі хороші новини їх Харкова. Збройним силам України вдалося відтіснити ворога до кордону з Російською Федерацією, а також захопити їх техніку.

Повідомляються, що підрозділу 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр на окремих ділянках відтіснили ворога до кордону з Росією.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Це ще раз доводимо, що українська армія готова дати відсіч захищаючи рідні землі, і не зупиняться ні перед чим заради того, щоб ворог пішов з чужих земель. Також, стає остаточно зрозуміло, що ворог деморалізований, і вже не може боротися з тими ж силами, як в перший день.

Вони планували взяти великі міста країни за кілька днів, але цього не сталося, і вони виснажені.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Також, одному батальйону Збройних сил України за допомогою одного БМП-2 і ПТРК Джавелін вдалося захопити відразу шість російських танків в бою під Харковом. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов.

"Механізований батальйон однієї з бригад ЗСУ в бою під Харковом захопив відразу 6 (шість) новітніх російських танків Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ, якою командує полковник Денис Курило (але командувати йому не довго залишилося – на своєму ютуб-каналі я розкрию обставини його ганебної втечі і розгрому двох батальйонних тактичних груп 200-ї бригади одним, підкреслюю, одним батальйоном ЗСУ на БМП-2 і з одним ПТРК Джавелін)" - пише журналіст.

Юрій Бутусов, фото: Facebook
Юрій Бутусов, фото: Facebook

Юрій Бутусов, фото: Facebook
Юрій Бутусов, фото: Facebook

Нагадаємо, що російські війська завдали удару по будівлі СБУ в Харкові

Раніше повідомлялося, що у мережі показали, як російські танки злякалися пам'ятника і почали в нього стріляти.

Також, у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потрібні ЗСУ: повернути не вийде