Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Одеської обласної державної адміністрації. Ним став Максим Марченко.

Про це стало відомо завдяки новому указу президента України Володимира Зеленського.

Максим Марченко, фото: вільне джерело
Максим Марченко, фото: вільне джерело

Новопризначений голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Марченко в 2015-2017 роках був командиром штурмового батальйону "Айдар", після чого був призначений на посаду заступника командира 92-ї окремої механізованої бригади.

Там він затримався всього на рік, так як потім керував вже іншою бригадою. З травня 2018 року був командиром 28-ї механізованої бригади.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Укази президента, фото: скріншот
Укази президента, фото: скріншот

Брав безпосередню участь у бойових діях на сході України, багато успішних військових операцій були проведені під командуванням полковника Марченка.

Також, зміни трапилися і в складі Черкаської області. Її очолив розвідник-ігор Табурець, і саме він замінить на час на цій посаді Олександра Скічка.

Табурець є кадровим військовим і має звання генерал-майора. Тривалий час працював у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Варто відзначити, що зараз російські окупанти продовжують обстрілювати житлові масиви міст і сіл країни, і ворог намагається наступати по всьому напрямкам, але, на щастя несе втрати. За тиждень війни їм не вдалося захопити жодного великого міста, і вони деморалізовані.

Нагадаємо, що ЗСУ відсунули ворожі війська до кордону, а також захопили новеньку техніку

Раніше повідомлялося, що у мережі показали, як російські танки злякалися пам'ятника і почали в нього стріляти.

Також, у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потрібні ЗСУ: повернути не вийде