Головнокомандувач Збройних сил України висловився про втрати Російської Федерації у війні, яку вони почали проти нашої країни. Не були готові до такої відсічі.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно з'являються найактуальніші новини про вторгнення Росії в Україну.

Через практично тиждень після вторгнення вага світ бачить, як держава-агресор Російська Федерація веде війну проти України, і при цьому використовує дальню, а також оперативно-тактичну авіацію із застосуванням озброєнь.

При цьому, як і очікувалося, всі заяви про те, що цивільне населення чіпати не будуть виявилися брехнею. У прицілі ворожих військ мирні міста і їх жителі, і все для того, щоб насіяти паніку.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Збройні Сили України дали таку відсіч російським військам, що для продовження наступу вони змушені проводити мобілізацію, щоб сформувати резерв. Ворог втратив тактичну ініціативу, і тому знизив темпи свого просування. План захопити країну за два дні не вдався.

"Сьогодні під час наполегливих боїв на Чорнобильському напрямку отримав поранення начальник штабу 36 армії (Улан-Уде) Східного військового округу. У Сіверському районі загинув (за іншими даними, отримав поранення) командир 11 окремої десантно-штурмової бригади (Улан-Уде) Повітряно-десантних військ ЗС РФ" - йдеться в повідомленні під постом.

Зараз у російських окупантів є два варіанти. Їх або знищать, або ж він здадуться самі. Українці на своїй землі, і захищатимуть кожен шматочок до останнього.

Нагадаємо, що нічний обстріл Житомира: від російських ракет постраждав пологовий будинок, знищені приватні будинки, є жертви

Раніше повідомлялося, що в Росії в автозаки "запакували" навіть маленьких дітей: хотіли миру в Україні

Також, Володимир Зеленський зізнався, що українці боротимуться до кінця життя.