Росія продовжує вести загарбницьку війну проти України, не зупиняючись ні перед чим. Запевняючи своїх громадян, що це лише «спецоперація проти Києва», і нібито «цивільні об’єкти ніхто не обстрілює», ворог цинічно гатить по лікарнях, садочках і пологових будинках.

Так, ввечері 1 березня путінськсі прихвостні вдарили ракетами по пологовому будинку в Житомирі. Також постраждали будинки у приватному секторі Житомира. Багатьох городян врятувало те, що вони сховалися у підвалах своїх домогосподарств.

Внаслідок обстрілу міста цієї ночі було підтверджено загибель двох осіб, 16 людей отримали травми.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Врятовано 12 осіб, з них шестеро дітей, яких рятувальники дістали з-під підвалів напівзруйнованих приватних будинків. У ДСНС додають, що наразі аварійно-рятувальні роботи тривають.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з'явилися нові правила і час комендантської години в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Венедиктова вручила підозру у держзраді меру, який здав окупантам Куп'янськ.

Також "Знай.ua" писав, що десятки поранених і загиблих мирних харків'ян — показали наслідки обстрілів 28 лютого. Наслідки обстрілу Харкова жахають, зруйновані будівлі, поранені та загиблі мирні мешканці.