Статистика наслідків обстрілу російськими ЗС міста Харкова, північної столиці України.

28 лютого вороги вдалися до жорстких обстрілів будинків та інфраструктури міста. Фотографії та відео розмістили мешканці - харків'яни, які безпосередньо потерпають від подій. Про це повідомив Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За повідомленнями, після останнього обстрілу міста Харкова до лікарень надійшло ще 31 особа з пораненнями різного ступеня тяжкості. Одна жінка померла. Коли обстріл закінчиться, кількість поранених може змінитися, а кількість загиблих буде повідомлено пізніше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Усього за останню добу до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова та міської клінічної багатопрофільної лікарні №25 доправлено 44 поранених. З усіх доправлених померли 7 людей.

Будівлі зруйновані та димляться, поранені та загиблі мешканці Харкова лежать просто на вулицях поруч з крилатими ракетами.

Палаючі автомобілі, люди, які просто вийшли до магазину, лишилися лежати на дорозі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з'явилися нові правила і час комендантської години в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Венедиктова вручила підозру у держзраді меру, який здав окупантам Куп'янськ.

Також "Знай.ua" писав, що диверсійній групі російських окупантів не вдалося проникнути до приміщення Михайлівського собору.