Через роботу диверсійних команд і можливу їх зачистку, а також для зменшення ризиків для українців, в столиці України діють нові правила комендантської години.

Час, в який діють спеціальні умови - з 20:00 до 7: 00. Про це передають в публіку на Telegram

У зазначений період діятимуть суворі умови:

  • Пересуватися можна лише оновленими спецпропусками військового коменданта міста Києва. Ті, що були видані раніше скасовуються.
  • Перепустки видаються тільки для транспорту. Пересуватися пішки в комендантську годину - строго-настрого заборонено!
  • Цивільні особи, які перебуватимуть на вулиці в період комендантської години без спецпропуску, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога.
  • Вийти з будинків можна буде в разі оголошення повітряної тривоги, щоб слідувати в укриття.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віталій Кличко, звернувся до киян:

"Хочу підкреслити: мародерів, за законами воєнного часу, будуть знешкоджувати без попередження! Кияни! Як тільки бачите підозрілих людей, мародерів, звертайтеся до правоохоронців і військових!",- написав Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

Він також закликав до згуртованості, і об'єднання всіх зусиль. "Ми повинні дати відсіч і провокаціям в місті, і Орді, що сюди рветься! Військові, правоохоронці, терроборона, небайдужі кияни роблять сьогодні все для оборони нашого міста!".

Нагадаємо, раніше зловмисники запустили фейковий сайт "Повернись живим".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернігові після обстрілів загорівся "Епіцентр".

Також "Знай.uа" писав, що закінчилися переговори між Україною і Росією, про що домовилися сторони.