Данилов розповів, про знищення елітної групи кадирівців, які планували вбити Зеленського.

Українські військові розгромили колону 141 моторизованого полку Росгвардії Чечні та ліквідували його командира Магомеда Тушаєва. Про це підтвердили в Міноборони України.

Колону "кадирівців" розгромили у районі Гостомелю на Київщині. Та знищили командира – соратника Рамзана Кадирова, Магомеда Тушаєва. Ліквідацію Тушаєва військовим підтвердив взятий у полон боєць чеченського полку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
"Із залишками "кадирівців" зі стрілецької зброї вела бій Нацгвардія України та спецпідрозділ "Альфа", – уточнили в оборонному відомстві.

Пізніше інформацію про знищення підрозділу підтвердив Офіс президента. Данилов розповів подробиці щодо знищення кадирівців, яким було наказано вбити Володимира Зеленського.

Одна з двох груп кадирівців, які мали це зробити, вже ліквідована. Данилов зазначив, Україна отримала цю інформацію від представників ФСБ РФ, які не бажають брати участь у війні.

"Завдяки цьому була знищена та елітна кадирівська група, яка вирушила сюди саме для ліквідації нашого президента", – сказав він.

Данилов розповів, що таких груп було дві. Українські служби їх відстежували. Одну групу накрили в Гостомелі, інша "знаходиться під прицілами".

У Чечні 141 моторизований полк Росгвардії вважається наделітним військовим підрозділом.

Магомеда Тушаєва називають другом та соратником очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Нагадаємо, раніше в Україну відправлять понад мільйон продуктових наборів - хто зможе отримати допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", полонений "вагнерівець" зізнався, скільки отримує за вбивство українців і назвав Путіна х*йлом.

Також "Знай.ua" писав, що ворог зруйнував київську телевежу та розстріляв Бабин Яр.