На Житомирщині, в місті Овруч, полонили найманця ПВК (Приватної військової компанії) "Вагнер", який воював у Сирії за режим Башара Асада.

Окупанта впіймали і привезли до лікарні, оскільки він мав переламану ногу і кілька куль в ній.

«Заробив грошей на нашій крові?» – цікавляться українці у коментарях під відео з «вагнерівцями».

Сам полонений зізнався, що воював у Сирії майже півроку, а зараз його направили знищувати громадян України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За свої «послуги» в Сирії він отримував зарплату в розмірі 60 доларів на день. А за участь у воєнних діях проти українців найманцю платять 56 тисяч рублів на місяць, та додатково два відсотки на день від окладу за те, що воює «в польових умовах». Оклад у путінського бандита - десь 22-23 тисячі рублів.

"Путін – х*уйло. Я впевнений у цьому. В Україні немає нацистів. Навпаки – поставилися по-людськи. Я розумію – вчора, навіть коли нас взяли, хлопці по-людськи поставилися", - говорить полонений найманець.

Крім того, ще один рашист здався силам ЗСУ на Полтавщині. За його словами, хотів показати світу «міць російської армії».

Дехто з полонених навіть закликав припинити війну в Україні.

Раніше Знай писав, в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога.

Також ми писали, Головнокомандувач ЗСУ розповів про підлий вчинок Білорусі: запустили ракети незважаючи на Домовленість.

Нагадаємо, не брати трубку і нічому не вірити: окупанти почали інформаційну атаку проти українців, заява Міноборони.