Під час останнього бомбардування Києва, під час обстрілу телевежі, було розстріляно Бабин Яр.

Про це повідомив голова Офісу Президента Андрій Єрмак на своїй сторінці у Facebook.

"Саме у цей час йде потужна ракетна атака на територію, на якій знаходиться меморіальний комплекс Бабин Яр! Ці нелюді вбивають жертв Холокосту вдруге!", - написав Єрмак.

Він заявив, що точно знаємо, чого прагнемо.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Неодмінно вистоїмо й відбудуємо нашу любу Україну. Просто зараз Президент України дає інтерв’ю CNN та Reuters. Шостий день війни. Ми на робочому місці. Робота у Ставці Верховного Головнокомандувача кипить цілодобово. Вже звикли майже не спати".

Про пошкодження Києвської телевежі розповів мер міста Віталій Кличко:

"Київська телевежа пошкоджена внаслідок потрапляння, двох, за попередньою інформацією, ракет. Пошкоджена трансформаторна підстанція, яка живить електроенергією телевежу, а також апаратна на самій телевежі".

Унаслідок обстрілу телевежі в Києві загинули п'ятеро людей, ще п'ятеро — отримали поранення, повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, раніше російські загарбники злякалися пам'ятника на Київщині і вступили з ним у бій

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Харковом ціла колона російських солдатів здалися в полон - ЗСУ виявилися набагато сильнішими.

Також "Знай.ua" писав, що Болгарія, Польща та Словаччина направляють 70 винищувачів.