Стало відомо про те, що українців забезпечать мільйонів продуктових наборів. Був розроблений план для тих, хто потребує допомоги в умовах війни.

Про це стало відомо завдяки новій заяві міністра аграрної політики Романа Лещенка. Він написав цілий пост у своєму Telegram-каналі.

Міністерство аграрної політики разом з Міністерством соціальної політики розробили план стосовно того, як забезпечити населення продуктами харчування в умовах війни. Допоможуть всім, хто зараз цього потребує.

Лещенко, фото: скріншот
Лещенко, фото: скріншот

"Набори складаються з різноманітних круп, пластівців з круп, готових сухих сніданків, м'ясних, м'ясорастительных і рослинних консервів, макаронних виробів, цукру, згущеного молока, масла, печива фасованого різних видів" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Крім того, Роман Лещенко закликав усіх виробників продуктів приєднатися до їхньої ініціативи. Можна заповнити онлайн форму за посиланням.

До справи вже приєдналися десятки виробників, і перші вантажівки з їжею вже вирушили в столицю, а також в населені пункти, де ведуться бойові зони.

"Продукти отримають люди з інвалідністю, самотні літні люди, багатодітні сім'ї, інші особи з маломобільних категорій та установ соціальної сфери. Обласні соціальні служби забезпечать збір потреб і доставку продуктів адресатам", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі поновилися обстріли, під вогнем опинилося відразу 9 будинків: є загиблий

Раніше повідомлялося, що Росія пригрозила вдарити по об'єктах СБУ і 72-го Головного центру ПСО в Києві

Також, дружина Григорія Рештника оплакала загиблих військових в результаті авіаудару в Охтирці