24 лютого Україна зазнала нищівного підлого та підступного удару з боку Російської Федерації. Війська зайшли на територію нашої країни, а ракети завдали удару по мирних містах України.

Після такого злочинного акту весь світ об'єднався у допомозі та боротьбі проти головного ворога - Володимира Путіна та його війська. Допомогти з інтернет-зв'язком вирішив один з найбагатших людей світу Ілон Маск. Він пообіцяв надати захисникам України якісний супутниковий інтернет StarLink. Михайло Федоров повідомив, що прибула перша партія станцій супутникового Інтернету StarLink.

28 лютого партія станцій супутникового Інтернету в Україну:

"Перша партія станцій супутникового Інтернету StarLink прибула до України! Дякую Ілону Маску та всім партнерам вільної України! Продовжуємо боротьбу на всіх фронтах!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ілон Маск, голова Tesla та SpaceX повідомив, що готовий надати доступ до Starlink громадянам України.

Швидкість такого інтернету – до 1Гбіт/с для кожного абонента, а користуватися ним можна в будь-якій точці світу.

Нагадаємо, раніше Венедиктова заявила, що меру, який здав окупантам Куп'янськ було вручено підозру в держзраді

Як повідомляв портал "Знай.ua", стали діяти нові правила і час комендантської години в Києві: старі перепустки не діють.

Також "Знай.ua" писав, що зловмисники запустили фейковий сайт "Повернись живим".