Українців попередили про брехливі акаунти, які створюють зловмисники, щоб викрадати кошти благодійного фонду «Повертайся живим». Про це повідомили у прес-службі Верховної Ради України та на сторінці самого фонду.

Як зазначається, зловмисники створили і поширюють реквізити фейкового сайту, який нібито належить громадській організації "Повернись живим". Таким чином вони намагаються викрадати благодійні кошти.

Фонд «Повернись живим» повідомив, що зловмисники створили фейковий сайт для збору коштів.

Справжні реквізити фонду відрізняються від фейкових, різницю можна помітити при пильному порівнянні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Влада України закликає громадян користуватися лише офіційними даними Фонду.

Додамо, що "Повернись живим" — це громадська організація, до складу якої входять навчальний відділ для військових, ветеранський відділ, аналітичний центр, медіа та благодійний фонд допомоги армії. Перерахувати кошти можна на сайті “Повернись живим” з картки будь-якого банку.

Нагадаємо, більшість поляків упевнені, що їхня країна - наступна мета Путіна після України.

Як повідомляв Знай.uа, 25-річний український лейтенант закрив товариша від гранати: зреагував миттєво і взрятував життя

Також портал Знай.uа писав, що військовий ЗСУ ледь не розпрощався з життям після поранення, але сталося диво: "Різдво стало другим народженням"