Диверсійній групі російських окупантів не вдалося проникнути до приміщення Михайлівського собору. Про це повідомили у Держспецзв’язку.

За словами архієпископа Чернігівського та Ніжинського Євстратія Зорі, охоронці Михайлівського Золотоверхого монастиря знешкодили диверсійну групу російських окупантів. Крім того, при огляді території виявили та знешкодили раніше встановлені мітки.

Міжнародні та українські джерела стверджують, що ціллю терористичної групи був Предстоятель ПЦУ, Митрополит Епіфаній. Його планували ліквідувати, оскільки Православна церква України є особливо хворобливою темою для російського керівництва і духовенства.

«Предстоятель ПЦУ не виїжджає та не виїжджатиме за межі нашої держави, знаходячись під надійною охороною», - повідомили у ПЦУ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Там також додали, що моляться за всіх українців і надають допомогу всім, хто її потребує.

Раніше Знай писав, що українські військові накрили групу технічної розвідки Росії: "Мали конкретне завдання". Було вилучено жорсткі диски, ноутбуки, планшети, фотоапарат, карти пам'яті, телефони - накопичувачі інформації з отриманими даними ворогами

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові було здійснено ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"

Нагадаємо, майже 200 танків, десятки літаків і гелікоптерів та 5300 загарбників: у Міноборони повідомили про втрати РФ в Україні.