У Маріуполі українські військові накрили групу технічної розвідки Росії. Про це повідомляє МВС України.

Зокрема, було вилучено жорсткі диски, ноутбуки, планшети, фотоапарат, карти пам'яті, телефони - накопичувачі інформації з отриманими даними ворогами в місті Маріуполь.

"При них були також російські паспорти та конкретне завдання - слідкувати за настроями місцевих і підбурювати їх сприяти російській окупації.", - додали в МВС.

Фото: МВС України
Фото: МВС України

Крім того, як зазначили в МВС, зловмисники переконували містян ставити мітки на цивільних спорудах, не пояснюючи, що в підсумку ці будинки будуть обстрілюватися.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Закликаємо громадян уважно слідкувати за підозрілими людьми, не вестися на провокації і не ставати посібниками вбивств. В разі чого - повідомляйте військових, провоохоронців, або за можливості здійснюйте громадські затримання.", - йдеться у повідомленні.

Раніше Знай писав, в Україні базуються "сплячі групи" ворога: у Верховній Раді розповіли, як їх виявити і куди звертатися. Українців попередили про "сплячі групи" противника і закликали повідомляти про підозрілих осіб

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові було здійснено ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив про формування Інтернаціонального легіону: "Стати пліч-о-пліч з українцями". У нього можуть записатися іноземці, які бажають приїхати в Україну і боротися з російськими окупантами пліч-о-пліч з українськими військами