Як повідомили у ДСНС, 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО".
Зазначається, що на даний час горіння відбувається в межах обвалування, розповсюдження пожежі немає.
"Оперативна інформація щодо пожежі сховища з нафтопродуктами у Київській області Загрози для людей немає. Підрозділи ДСНС приведені у готовність і за першої можливості будуть введені на гасіння після закінчення обстрілів.", - повідомили у ДСНС.

Скріншот: ДСНС / Фейсбук
Скріншот: ДСНС / Фейсбук

Крім того, як додали у ДСНС, створено резерв Кіровоградської і Черкаської області до 200 осіб і 50 одиниць техніки ДСНС. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.
Коментар щодо ситуації дав пресофіцер ДСНС Олександр Хорунжий.

Водночас Голова Київської облдержадміністрації Олексій Кулеба повідомив, що під Васильковом продовжується бій за аеропорт.
"Наразі російські війська нанесли ракетний удар по нафтобазі в селі Крячки Васильківської громади. Спалахнула велика пожежа, яку можна бачити навіть із Києва. Бій не припиняється, тому ДСНС області не може приступити до гасіння. Наразі вдалося перекрити постачання газу. Маємо пряме влучення в резервуар з паливом - нам загрожує екологічна катастрофа. Робимо все можливе, аби не допустити цього!", - написав він.

Скріншот: Олексій Кулеба / Фейсбук
Скріншот: Олексій Кулеба / Фейсбук

Раніше Знай писав, в Україні базуються "сплячі групи" ворога: у Верховній Раді розповіли, як їх виявити і куди звертатися. Українців попередили про "сплячі групи" противника і закликали повідомляти про підозрілих осіб

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові було здійснено ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"

Нагадаємо, ніколи не забудемо: український Матрос Віталій Скакун ціною свого життя зупинив війська Путіна, підірвавши міст. Матрос Віталій Скакун ціною свого життя підірвав міст і зупинив путінські війська.