У телефоні загиблого солдата армії РФ виявили переписку із рідними, яка доводить, що командування дезінформувало своїх солдатів щодо мети походу в Україну.

«Реальне фото з телефону вбитого окупанта. Не встиг здатися в полон. Але у інших загарбників поки що є шанс врятувати свої життя. Захистимо Україну разом!», - підписали знімок в СБУ

«Леш, ты как, почему так долго не отвечаешь, вы точно на учениях?», - «Мама, я уже не в Крыму, не на учениях», «А где??? Папа спрашивает, можно ли тебе посылку передать», - «Та какую посылку, мам. Я сейчас только вздернуться хочу», - «Что ты говоришь такое? Что случилось?», - «Мам, я на Украине. Тут настоящая война. Мне страшно, мы херачим по всем подряд, даже по мирным. По всем подряд. Нам сказали, что они нас будут приветствовать, а они кидаются под нашу технику, не дают проехать. Называют нас фашистами. Мама, мне очень тяжело», - переписуються солдат окупаційних військ і його матір.

«А буде ще страшніше. Це ви ще не до кінця розізлили українців», «Вбивця вбиває не тільки наших людей, а й своїх!!», «Кожен робить свій вибір у житті, інколи - найголовніший вибір свого життя. Цей зробив неправильний вибір...», «А могли б не "херачить" по мирним жителям України, тому такий результат!!!», - коментують прочитане українці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що план Росії провалився-Україна вистояла після 96 годин опору: Заява Міноборони.

Міністр оборони відзвітував про минулу добу. Українські військові продовжують боротися, а Європа нарешті почала допомагати.

Раніше повідомлялося, що українці масово беруться за зброю і записуються в ТрО, щоб прогнати російських військових

Також, більшість поляків упевнені, що їхня країна - наступна мета Путіна після України. Вже на другий день російської агресії проти України поляки зрозуміли, що можуть бути наступною метою.