Головнокомандувач збройними силами України Валерій Залужний офіційно підтвердив той факт війська Російської Федерації використовували ракетні комплекси"Іскандер".

Про це стало відомо в ніч з неділі на понеділок завдяки повідомлення головнокомандувача Валерія Залужного.

Пост ЗСУ, фото: скріншот
Пост ЗСУ, фото: скріншот

Справа в тому, що в неділю, 27 лютого по аеропорту міста Житомир було завдано ракетного удару з боку Білорусі. І це незважаючи на обіцянку президента Олександра Лукашенка про те, що під час переговорів з його держави проводитися не буде.

Валерій Залужний - фото з Фейсбук
Валерій Залужний - фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Після цього Валерій Залужний зробив заяву, що війська Російської Федерації використовували для удару по Житомиру ракетні комплекси "Іскандер".

"Знаєте, що це означає? Що треба готуватися Луцькій, Рівненській та Житомирській областям, засмажувати не тільки росіян, а й білоруських окупантів найближчими днями!",- зазначив радник глави МВС після запуску ракет по Житомиру.

Також, крім усього цього Валерій Залужний поділився невтішною статистикою. Справа в тому, що з початку відкритої збройної агресії Російської Федерації проти України померло вже 16 дітей. Маленьких, невинних людців, які абсолютно ні в чому не винні.

"Ворог перевершує сам себе в цинізмі і підлості. У бойових цілях були застосовані оперативно-тактичні ракетні комплекси"Іскандер". При цьому удар було завдано по мирному Житомиру. Використовує жінок і дітей як живий щит. Палить з важкого озброєння по житлових об'єктах. У пекло війни посилає строковиків. Переодягається у форму військовослужбовців ЗС України та використовує машини швидкої допомоги для прикриття диверсійної діяльності. Впритул розстрілює автомобіль з сім'єю", - написав Залужний.

Нагадаємо, що українець не покинув Донецьк і показав, яка насправді ситуація в місті

Раніше повідомлялося, що ДСНС України звернулася до НАТО за допомогою: потрібні 100 позашляховиків, Розвідка та багато іншого

Також, авіакомпанії Ryanair заявили, що польоти в Україну не припиняться: до тих пір, поки не буде "війни або ракет".