Про напружену ситуацію в Донецьку розповів блогер людина настрою. Ряд відповідних відео з'явилося на його Тікток-сторінці.

Обставини на Донбасі посилилася в період з 18 лютого. Представники "ЛДНР" заявили про масштабні плани ЗСУ щодо наступу, а також почали евакуацію з великих міст на територію Російської Федерації - в Ростовську область.

Обстановка в Донецьку. Фото: скріншот відео

Головнокомандувач України, генерал української армії Віталій Залужний виступив з цього приводу. За його словами, чутки про наступальну операцію з боку української армії є фейками з метою дезінформації. У своїй заяві він послався також і на інформацію ОБСЄ. Залужний заявив, що Україна планує мирно повернути непідконтрольні території.

Обстановка в Донецьку. Фото: скріншот відео.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Український блогер vahid91111 на своє Тікток-сторінці опубилковал серію відео, на якому показав як живе Донецьк в ці хвилини. 18 лютого в місті прозвучала сирена.

@vahid91111

ОБСТАНОВКА В ДОНЕЦКЕ ПО УТРУ

♬ оригинальный звук - ЧЕЛОВЕК НАСТРОЕНИЯ

"Чути сирени. Сподіваюся до ранку я доживу", - повідомив він 18 лютого. Однак 19 числа він надав більш оптимістичну інформацію, а також підтвердив чутки про те, що з "ЛДНР" не випускають чоловіків призовного віку.

@vahid91111

В ДОНЕЦКЕ ОПЯТЬ НАЧНУТСЯ ОБСТРЕЛЫ ?🤦🏻‍♂️

♬ оригинальный звук - ЧЕЛОВЕК НАСТРОЕНИЯ

"Я від себе говорю. Я зараз без проблем заправився, на заправку заїхав. Чув, що кажуть, що начебто чоловіків від 18 до 50-60 не випускають. Хтось кажуть, що випускає - проблем немає. Знаю, що в Луганську не випускають, бетонно. Однозначно дох*ра людей їде. Це теж я сто відсотків знаю, що багато людей відвалює. Обстрілів не чув, спав спокійно ажіотажу не подаюся. Зараз їду закордонний паспорт забрати", - зазначає він.

@vahid91111

‘’ДОНЕЦК СЕГОДНЯ ‘’СОСЕДИ УЖЕ НА СТАРТЕ 😂

♬ оригинальный звук - ЧЕЛОВЕК НАСТРОЕНИЯ

@vahid91111

‘’ДОНЕЦК СЕГОДНЯ ‘’ КТО-ТО ПАНИКОВАЛ ЧТО-ЛИ ? 😂 ЗОМБИ , НА УЛИЦЕ НЕ ХВАТАЕТ , А ТАК ВСЁ ХОРОШО 😂

♬ оригинальный звук - ЧЕЛОВЕК НАСТРОЕНИЯ

Нагадаємо, що ДСНС України звернулася до НАТО за допомогою: потрібні 100 позашляховиків, Розвідка та багато іншого

Також портал Знай.uа писав, що із - за "ситуації в країні" український літак SkyUp екстрено сів у Кишиневі: офіційна заява авіакомпанії

Також портал Знай.uа повідомляв, що в авіакомпанії Ryanair заявили, що польоти в Україну не припиняться: до тих пір, поки не буде "війни або ракет". Найбільша авіакомпанія в Європі зробила важливу заяву для української влади і пасажирів. Про це повідомив глава авіакомпанії Майкл О'лірі на прес-конференції в Лісабоні