Українці готові давати відсіч окупантам, які ведуть загарбницьку війну та націлилися на знищення нашої держави. Мирне населення України усіляко допомагає своїм Збройним силам та добровольцям боронитися від путінської навали.

Незважаючи на те, що людям доводиться ховатися у бомбосховищах та підвалах, доки наші війська б’ються на передовій, вони зберігають силу духу.

Наприклад, як ті українці, які на своєму віку пережили Голодомор, репресії, Другу світову війну, Перебудову і важкі 1990-ті. Наприклад, у мережі шириться відео, у якому бабуся Лідія з Волині, якій вже 97 років, пояснює, чому не боїться путінської орди.

«Я пережила Гітлєра і німців, була на відбудові Донбасу. Переживу і ліліпута Путіна з його саранчою. Слава Україні!», - каже мужня українка.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

«Такі у нас Люди! Герої, навіть в 97», «Наша золота», «Здоров'я їй», «Путін думав, що всі будуть боятися його і його псів! Але хер там, у нас бойові люди і ці події згуртували нас! Слава Україні! Бабусі Ліді довгих літ», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, російські військові обстріляли пункт поховання "радіації" в Києві - співробітники "Радону". Про це повідомили по телефону співробітники "Радону", що знаходяться в притулку.

Як повідомляв "Знай.ua", по нафтобазі у Василькові був здійснений ракетний удар, - ДСНС

Знай.ua писав, в Україні базуються "сплячі групи" ворога: у Верховній Раді розповіли, як їх виявити і куди звертатися