Українців закликали бути пильними у зв'язку з так званими "сплячими групами" ворога, які в'їхали на територію України орієнтовно з грудня. Про це повідомляє Верховна Рада.

Повідомляється, що на території України знаходяться сплячі групи, які були спрямовані противником. Вони знімали квартири і чекали наказу ворога. Відзначається, що в основному ці особи знімали квартири через рієлторів і селилися по 2-3 людини. Громадян закликали бути пильними і повідомляти про підозрілих осіб.

Українці. Фото: скріншот youtube
Українці. Фото: скріншот youtube

"У населених пунктах (містах) у рієлторів існують свої робочі чати. Прохання до рієлторів і всіх громадян, якщо у вас є інформація про осіб чоловічої статі схожих на росіян, які групами по 2-3 людини винаймали житло в період з грудня 2021 року по теперішній час, телефонувати за номером 0679839403 або на 102", - йдеться в повідомленні.

Скріншот telegram
Скріншот telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому наголошується, що дані особи використовуються в якості коригувальників вогню і диверсійних груп. Українцям слід бути обережними, оскільки вони можуть бути озброєні.

Раніше Знай писав, вимкніть геолокацію: артилерійський вогонь координуватимуть за телефонами, Android і iOS.

Також ми писали, після запеклих боїв за Міст через Дніпро, Херсон знову опинився під контролем України: "Місто працює і живе".

Нагадаємо, ніколи не забудемо: український Матрос Віталій Скакун ціною свого життя зупинив війська Путіна, підірвавши міст. Матрос Віталій Скакун ціною свого життя підірвав міст і зупинив путінські війська.