Російська армія обстріляла з "Градів" дитячий будинок у м. Ворзель Київської області, у якому перебувало 50 дітей.

Про це повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова у Facebook

"Під час ведення бойових дій військовослужбовцями Російської Федерації допущено влучання уламків від, ймовірно, систем залпового вогню "Град" в одне з приміщень дитячого будинку у м. Ворзель Київської області, у якому перебувало 50 дітей", написала вона.

Скріншот: facebook.com/irina.venediktova.31
Скріншот: facebook.com/irina.venediktova.31

Додається, що на момент обстрілу діти перебували в інших приміщеннях, тож постраждалих, на щастя, немає. За словами Венедіктової, наразі дітей не евакуйовано. А оскільки на території дитячого будинку бомбосховища чи підвальні приміщення відсутні, це питання буде вирішуватися.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Крім того, в Охтирці місто обстріляли ураганами. Потрапили в сховище та дитячий садок. Є загиблі і важкі поранені, діти також - Сумська військова адміністрація.

Скріншот: Суспільне Суми / Телеграм
Скріншот: Суспільне Суми / Телеграм

Раніше Знай писав, бійці ЗСУ знищили російські "Гради" під Харковом і колону техніки на Херсонщині: ворог зазнає втрат

Також ми писали, український військовий віддав життя, щоб зупинити просування військ РФ: цей героїчний вчинок запам'ятають на століття. Про подвиг Героя повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Нагадаємо, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.