У Міністерстві оборони України заявили про те, що в стрій авіації Повітряних сил ЗСУ повернуться кілька десятків досвідчених військових льотчиків.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню Міністерству оборони України в соціальній мережі Twitter, де регулярно сповіщають про головні події в Україні.

Цього разу там заявили про те, що в авіацію Повітряних Сил ЗСУ повернуться десятки досвідчених військових льотчиків. Від капітана, до генерала, які раніше були звільнені з війська в запас.

Можливо один з них і є той повітряний месник на МГ-29, який так часто пролітає над Києвом. Більш детальної інформації поки що немає.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Нагадаємо, що раніше під Гостомелем ЗСУ вдалося спалити колону російських танків. Чорний дим видно з більшої частини області.

Так, в мережі з'явилася інформація, що ЗСУ знищила колону російських танків під Гостомелем. На відео видно, що навколо все димить після жорстких боїв.

Загострення на Донбасі, скріншот з відео
Загострення на Донбасі, скріншот з відео

Раніше Бригада швидкого реагування Національної гвардії повідомляла, що Гостомель дав бій противнику. Українські захисники завдали артилерійського удару по аеропорту, на якому висадився ворожий десант.

Поки що українські військові дають відсіч бойовикам, і будемо сподіватися, що це продовжиться і надалі.

Раніше Знай писав, ЗСУ закликали українців до спокою, передавши ворогові потужний "Привіт": "вмиються кров'ю".

Також наш портал писав, глава МЗС Дмитро Кулеба закликав усіх розірвати дипломатичні відносини з РФ: "продемонструйте...".

Нагадаємо, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу